keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015

Ensin, pahoittelen pitkää taukoa. Pidin tarkoituksella hieman pidemmän tauon, oikeastaan kaikesta. Ajattelin, että nyt on pakko ottaa lomaa kaikesta. Aikaisemmassa tekstissä lupasin kirjoittaa auringon vaikutuksista ihoon. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että lomapostaus jää myöhemmäksi ja kirjoitan tästä vuodesta. Sopii hyvin teemaan.

Tänä vuonna on tapahtunut paljon. Ehkä enemmän kuin koko elämäni aikana. Enimmäisenä tulee mieleen vakituisen työpaikan saaminen. Vaihdoin omasta tahdostani työpaikkaa vuonna 2013 ja lähdin vakituisesta työstä määräaikaiseen työsuhteeseen. Kovan työn tuloksena sain kyseisestä työpaikasta vakituisen paikan 1.1.2015 alkaen. Toinen mahtava asia tapahtui myös tammikuussa, kun saimme vanhan asuntomme myytyä. Olimme Tonin kanssa silloin Budapestissä, kun välittäjä soitti, että asunto on myyty. Huonomminkin vuosi olisi voinut alkaa.

Budapest

Aloitimme samantien metsästämään uutta asuntoa. Tällä kertaa tähtäimessä oli omakotitalo. Emme oikeastaan etsineet täysin uutta asuntoa mutta se vain käveli luoksemme. Pääsimme helmikuun alussa muuttamaan täysin uuteen ja vastavalmistuneeseen omakotitaloon. Kyllä se tuntui hienolta ja jännittävältä. Kumpikaan meistä ei ollut aikaisemmin asunut omakotitalossa. Helmikuu meni oikeastaan asunnon sisustamisessa ja pidempään työmatkaan totuttelemisessa. Tietenkin ystäviä ja sukulaisia kävi melkein joka päivä. Rakastan sitä, kun on ihmisiä ympärillä. Minusta on ihanaa kun tulee ystäviä kylään. Välillä Toni joutuu muistuttamaan, että ei ihan joka päivälle tarvitse sopia jotakin. Itse olen aika menevää tyyppiä ja paikalla oleminen on välillä vaikeaa.

Maaliskuusta on jäänyt mieleen se, kun saimme hyvän ystävän Kanadasta hetkeksi takaisin Suomeen. Ehdittiin juhlimaan ja juttelemaan oikein kunnolla isolla porukalla. Joskus olemme miettineet, jos lähtisimme käymään Kanadassa joku kerta. Mikäli lomaa olisi enemmän, matkustaisin mahdollisimman paljon. Olen surkea puhumaan englantia, mikä tekee aina matkustamisesta jännittävää. Yritän kuitenkin haalia mahdollisimman paljon kokemuksia ympäri maailmaa.Huhtikuu oli hieman rauhallisempi mutta sitäkin tärkeämpi. Kerrankin meidän tiivis ja tärkeä tyttöporukka saatiin kasaan ja he olivat meillä juhlimassa vappua. Viiden aikuisen naisen aikataulut on välillä mahdotonta saada sopimaan yhteen, joten nämä hetket ovat merkittäviä. Ensi vuonna lupaan, että annan aikaa enemmän ystävilleni.Toukokuustahan oikeastaan kaikki sitten lähti. Mahtavaa aikaa. Ihoni alkoi vihdoin näyttämään normaalilta ja paremmalta. Oikeastaan toukokuusta syyskuuhun hoidin aika tiivisti vain ihoani. Tietenkin oli juhlia ja ehdimme Kreikassa piipahtaa lomalla. Heinäkuussa pidimme tyttöjen illan meillä, jossa lipsautin Johannalle idean blogista. Siitähän se sitten lähti. Päivääkään en sitä lipsahdusta kadu. Tämä toimii vähän niinkuin päiväkirjana.Lokakuussa tapahtui taas paljon ihania asioita. Ensin sain kummilapsen elämääni, jota olen pitkään toivonut. Lapset ovat ihania. Helsingissä oli I love me-messut, missä lanseerattiin tuotteet, joita olen käyttänyt. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan työskentelin ihmisten kanssa kasvotusten. Loppujen lopuksi se ei ollut niin kamalaa, mitä ajattelin ja muistin. Samana viikonloppuna julkaisin ensimmäisen blogitekstin, joka ylitti kaikki odotukseni. Ajattelin silloin, jos nyt muutama ihminen edes lukisi tekstejäni niin olisin tyytyväinen. Somessa kuitenkin leviää asiat hyvinkin nopeasti ja seuraavana aamuna huomasin, kuinka paljon tekstiäni oli jaettu. Fiilis oli mahtava!


Juhlistimme lokakuussa Tonin kanssa synttäreitä Virossa. En ollut aikaisemmin ikinä käynyt sielä. Monia huvittikin, että olen matkustanut kaikkialla muualla mutta en Viroon asti ole koskaan päässyt. Viikonloppu oli ihana ja rentouttava. Marraskuussa aloitin laskemaan jo päiviä Thaimaan matkaan. Sain viettää rakkaiden siskojeni kanssa kokonaisen viikonlopun, joka oli harvinaista herkkua. Yhdet pikkujoulutkin taisi mahtua mukaan. Loppupuolella kummityttöni sai nimen ja kummin tehtäväni oli virallista.

Rinkat hankittiin jo hyvissä ajoin ennen matkaa

Ihanat siskot kylässä<3
Tässä kuussa vietin elämäni parhaimman loman loistavassa seurassa. Olin lomalla kolme viikkoa, joista kaksi vietin ulkomailla. Täytyy sanoa, että mieli on virkeä ja levännyt. Tässä nyt tiivistettynä tämän vuoden seikkailut. Voi olla, että tämä vuosi tulee olemaan elämäni paras vuosi. Olen hyvin kiitollinen kaikille ihmisille, jotka ovat elämääni tänä vuonna löytänyt sekä niille, jotka ovat elämässäni edelleen pysynyt. Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä tapahtumarikas.

Ps. Oma uuden vuoden lupaukseni on urheilla enemmän! Tänä vuonna olin hyvin laiska.

Haluan toivottaa kaikille erittäin onnellista Uutta Vuotta 2016!


2 kommenttia: