maanantai 1. helmikuuta 2016

Matkani kuvina

Viime vuoden toukokuusta matka tähän päivään on ollut pitkä ja antoista. Ajattelin tällä kertaa tehdä tekstin vaihteeksi kuvina. Itse kuvia selatessa muistin taas, kuinka suuresta muutoksesta on kysymys. Kysyin mielessäni olenko oikeasti näyttänyt tuolta.

Kuvia ennen on pakko kertoa, että viikko sitten perjantaina minulla oli lääkäri. Tällä kertaa lääkäri olisi halunnut aloittaa lääkkeet, joista kerroin ensimmäisessä tekstissä. Ilme oli näkemisen arvoinen. Hän kysyi ensimmäisenä mitä minulle kuuluu. Kerroin matkani ja tarinani kokonaisuudessaan ja hän oli oikeastaan sanaton. Iloisuus paistoi aidosti hänen kasvoiltaan ja hän otti BD Medicalin nimen ylös. Oikeastaan kaikki meni positiivisesti siihen asti, kunnes hän ehdotti jälleen kortisonia. Kysyin tietenkin, että miksi. Lääkärini vastasi, että nyt kun iho on hyvässä kunnossa niin ylläpitohoitona laittaisin kortisonia. Kieltäydyin välittömästi.

Paljonko lääkäreille maksetaan siitä, että he myyvät lääkkeitä ihmisille? Suututti lähteä sieltä. Käsittämätöntä, että lähestulkoon terveelle iholle määrättäisiin kortisonia. Toivottavasti ei tarvitse enää mennä sinne. Jokatapauksessa haluan jakaa muutoksen kuvina. Kuvat ovat suurinpiirtein aika järjestyksessä.

Lähtötilanne toukokuu


Toukokuu 
KesäkuuHeinäkuu


Elokuu

Syyskuu

Lokakuu 


Joulukuu
Tammikuu
Viimeisessä kuvassa fiilis on aika mahtava. Kuva on viime lauantailta. Pystyin meikkamaan täysin normaalisti ja kuvattavana oli kivaa. En muista koska viimeksi kuvissa olisi ollut kiva olla. Yleensä olen vapaaehtoinen ottamaan kuvia.

Ajattelin heittää ilmoille idean. Jos joku, jolla on ollut samanlaisia ongelmia ihon kanssa ja haluaa jakaa tarinansa niin tekisin sen enemmän kuin mielelläni. Jos kiinnostuit, niin laita minulle sähköpostia jemina.virta@hotmail.fi. Saa laittaa muutenkin viestiä, jos on kysymyksiä. Mahtavaa helmikuuta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti